Logotype

Senaste nyheterna:
Tack för i år! (2017-05-19) »
I morgon är det dags! (2017-05-17) »

ElektronikEXPO samarbetar med:


Klicka för Pressklipp:

Klicka för fler nyheter:

Tack för i år!

Notis 2017-05-19

Vi på ElektronikEXPO tackar alla deltagare för ett mycket trevligt event i år! För varje gång vi arrangerar ElektronikEXPO känner vi att intresset, engagemanget och trivseln ökar. Vi får flera uppskattande kommentarer för våra trevliga lokaler och goda stämning, årets uppgradering med matta i hela lokalen sparade nog många ömma fötter... Självklart kommer vi tillbaka nästa år i maj. Så fort vi har ett exakt datum så återkommer vi!

Tack för i år och väl mött 2018! 

 

I morgon är det dags!

Notis 2017-05-17

Imorgon öppnar ElektronikEXPO dörrarna för elfte året! Vi skapar en lokal mötesplats för alla elektronikintresserade i Västerås. Enkelt att ställa ut, enkelt att besöka, enkelt att skapa kontakt!

Missa inte årets mässa, 42 utställare och 8 föredrag kommer för att sprida sitt kunnande och erbjuda sina tjänster och produkter i en trevlig atmosfär.

Anmäl ditt besök nu!

Välkommen!

 

SynerLeap informerar på Expot!

Notis 2017-05-15

Peter Löfgren kommer till ElektronikEXPO för att berätta om Synerleaps verksamhet. Passa på att ta del av informationen, kanske kan ditt företag vara intresserade av att ingå i gruppen som får tillgång till ABBs resurser! I dag är 13 startup företag anslutna, men det finns plats för ett tiotal till!

 

Föredragsprogrammet klart!

Notis 2017-05-11

Årets föreläsingsprogram är klart! Vi får höra om projektet "Stadens Kontrollrum", ett unik projekt som Mälarenergi driver. SynerLeap, ABBs tillväxthub, presenteras av Peter Löfgren. Man erbjuder små företag en unik möjlighet att få tillgång till ABBs experter och mångåriga kunnande. Läs mer om seminarieprogrammet här!

 

Över 40 utställare och 100 bokade besökare!

Notis 2017-05-10

Årets ElektronikEXPO ser ut att fyllas på bra! Vi räknar in drygt 40 utställare och besöksbokningen har passerat 100 elektronikintresserade. Se till att inte du missar den enda elektronikmässan i vår region! Boka ditt besök här:

 

Buss från Finnslätten i år igen!

Notis 2017-05-09

Jobbar du på Finnslätten och behöver skjuts till mässan? Vi har lösningen!

Även i år kör vi hela dagen en minibuss mellan bankomaterna på Finnslätten och mässhallen.
Det behövs ingen förbokning, men platserna är begränsade.

Vi kör varje heltimme mellan 09:00 och 15:00 från Finnslätten och varje halv timma från Aros Congress Center från 09:30 med sista tur 16:00

 

Mässhallen börjar fyllas!

Notis 2017-05-02

Nu är det inte lång tid kvar till årets ElektronikEXPO, hallen börjar fyllas med trevliga utställare och i seminarieprogrammet hittar man intressanta föredrag om ämnen som det unika projektet "Stadens Kontrollrum" och den nya USB standarden. Välkommen till en heldag fokuserad på elektronik och inbyggda system.

 

Första seminariet klart!

Notis 2017-02-10

Årets första föreläsning är bokad! Vi kommer att få höra om det spännande projektet "Stadens kontrollrum"

I vår region finns det närmare 100 kontrollrum som håller koll på viktiga samhällsfunktioner. Kan man bygga ett Stadens kontrollrum som sammanställer informationen på ett ställe, så att man kan få en samlad lägesbild vid kritiska händelser?

Se även informationsfilmen från Mälarenergi

 

Utställarbokningen har börjat

Notis 2016-11-28

Nu har dom första bokningarna inför 2017 års ElektronikEXPO gjorts. Passa på att boka nu om du vill visa upp ditt företag och era produkter och tjänster i Västerås!

Platserna är enkla i sin utforming och kräver ingen stor insats från utställaren. Kom och träffa besökare vid Västeråsområdets enda mässa för elektronikbranschen!

 

Den 18 maj är ElektonikEXPO tillbaka!

Notis 2016-09-01

Nu är det klart! Nästa ElektronikEXPO kommer att gå av stapeln den 18 maj 2017. Platsen blir den densamma som de senaste åren; Aros Congress Center, mitt i centrala västerås. Planeringen av seminarieprogrammet har börjat så smått, har du något intressant att berätta för våra besökare så tveka inte att höra av dig med förslag på ett ämne. Maila till Fredrik så återkommer han.

 

Ökat besöksantal

Notis 2016-06-23

När vi nu har sammanställt 2016 års ElektronikEXPO kan vi räkna in strax över 160 unika besökare. Dessutom gjorde IT-gymnasiet ett studiebesök med ytterligare ett 30 tal personer. Det var Cybersecurity som drog deras intresse i år, kul att återväxten i branschen fungerar. Om några år kanske vissa står i montrarna och inspirerar nästa generation....

 

Tack för en fantastisk dag!

Notis 2016-06-23

Vi lägger ännu en lyckad mässa till handlingarna och börjar förbereda oss inför nästa år. Alla vi som jobbar med ElektronikEXPO vill passa på att tacka alla årets deltagare, det är ert intresse och engagemang som lyfter hela dagen. Tack!
 

Nu finns programbladet för nedladdning

Notis 2016-05-16

Här finns årets programblad för att ladda hem och skriva ut:

 

ElektronikEXPO i samarbete med FPGAworld

Notis 2016-05-03

Vi samarbetar nu med FPGAworld och kan därmed erbjuda ytterligare ett tillfälle att träffa elektronikintresserade.

Läs mer »

 

Bussturer från Finnslätten

Notis 2016-03-30

Nytt för i år är regelbundna bussturer från industriområdet Finnslätten i Västerås ner till mässan i centrum.

Läs mer »

 

Seminarieprogrammet nästan färdigt

Notis 2016-03-10

Årets seminarieprogram börjar ta sin form. Likt tidigare år strävar vi efter en intressant blandning av föredrag. Delta erbjuder till exempel på nyttig information kring den nya immunitetsstandarden för elektronikutrustning till kraftstationer, transformatorstationer och liknande miljöer. De ger även en uppdatering kring övriga nyheter gällande EMC.

Vi får även en inblick i hur framtidens textilier kommer att kunna hjälpa oss. Smart Textiles kommer från textilens huvudstad, Borås, och berättar om sin forskning.

Jesper från Sogeti berättar hur man hackar en hel fabrik.... Nja, kanske inte inte riktigt hur, men han visar på hur sårbar vår verklighet är numera och vad man bör tänka på.

Läs mer »

 

Första seminarierna inbokade

Notis 2016-01-27

De två första seminarierna är bokade, inom kort kommer en mer utförlig beskrivning av innehållet. Det blir både matnyttig information kring direktiv och möjlighet till fördjupad kunskap inom "Internet of Things" Läs mer under "Föreläsare"

 

Nu börjar förberedelserna inför 2016

Notis 2015-11-11

Nu har vi påbörjat arbetet med att genomföra ElektronikEXPO 2016, den tionde i ordningen!

I år som tidigare år kommer Aros Congress Center att fyllas med utställare, besökare och föredragshållare.

Datumet är satt till TORSDAGEN DEN 19 MAJ

Under vintern och våren kommer hemsidan att löpande uppdateras med utställare och föredrag. Vår ambition är att expot ska hänga med i tiden och utvecklingen, därför är programmet "levande" in till genomförandedagen.

Glöm inte att boka in dagen i era kalendrar, vi ses i vår!

 

Tack till alla deltagare för i årets succé.

Notis 2015-05-23

Vi tackar alla som deltagit vid årets ElektronikEXPO, vi växer stadigt för varje år och 2015 lyftes expot till nästa nivå.

Vi önskar välkommna åter nästa år då vi dessutom firar 10 års jubileum.

 

Seminarieprogrammet spikat.

Notis 2015-05-19

Nu är tiderna satta för årets föreläsningar, lyssna på hur digital valuta framställs, framtidens energiplattformar och mycket mer.

Tiderna och ämnena finner du under "Föreläsare"

 

Nu är det bara en vecka kvar till årets Expo

Notis 2015-05-14

Missa inte att anmäla dig till årets föreläsningar och utställning.

Fri entré.

Anmälan här.

 

Föreläsningsprogramet uppdaterat

Notis 2015-04-13

Nu börjar föreläsningsprogramet ta sin form. Vi har börjat presentera små smakprov på aktuella ämnen framförda av engagerade föreläsare. Läs mer om hur Swedish ICT ser på användningen av samarbetspartners. Missa inte möjligheten att få större kunskap om EMC. Tony Soukka väcker frågeställningen och ger dig nyttiga tips.
Notera att programmet fortfarande förändras, så håll dig uppdaterad på hemsidan.

Läs mer »

 

Utställare uppdaterad

Notis 2015-04-08

Senast bokade utställare för 2015 års ElektronikEXPO:

Vi har det stora nöjet att presentera Powerbox i monter 17 och Enics i monter 2.
Välkomna till årets Expo.

 

Välkommen till ElektronikEXPO 2015

Notis 2015-03-31

Snart är det återigen dags för ElektronikEXPO, vilket blir den nionde upplagan i ordningen. Arbetet med 2015 års Expo är i full gång och mer information kring Expot kommer löpande. Datumet för 2015 års ElektronikEXPO är den 22:a maj och kommer att hållas på Aros Congress Center i Västerås.

Läs mera »

 
 

Vad har media skrivit om ElektronikEXPO?

 

Mediapartner:

 
Kontakta oss:DELTA

Flexitron AB

AMGAB Specialkabel

Aros Teknikgrupp AB

Jauch Quartz GmbH

Avnet Integrated Solutions

Analogik Teknik AB

Toshiba

FPGAworld

Phoenix Contact

 

ElektronikEXPO • info@elektronikexpo.se • 021-448 50 60 Sitemap |  RSS